måndag 3 augusti 2009

Lydnadsträning!

Ja det var inte igår det... Men idag var det så blött i gräset på klubben att jag tyckte skaderisken var för stor med agility. Så det blev lite lydnad istället. Roligt nog verkade Zorro inte ha glömt nått alls faktiskt! Han var lika duktig som senast vi tränade för flera månader sen. Och kul verkade han tycka att det var också. Johanna tränade Leon idag och han har verkligen utvecklats. De har jättefin kontakt nu!! Så kul.

Annars pratade vi mest om vår resa... mycket som skall bestämmas nu i veckan. På lördag natt åker vi ju!! SJUKT SPÄNNANDE skall det bli!!!! Är så glad att johanna vill åka åka med till skottland. Du är ju bara bäst att leka med tjejen!!!! Är också väldigt tacksam att Pamela är supergullig och aktiverar vildbasen Zorro medans vi är borta!!!! Jag känner mig helt trygg med att hon skall ta hand om honom. Men allra gulligast tycker jag att min fina man är som ändå skall ta huvudansvaret för Zorro hela vecka. TACK BABE älskar dig!!!

Ciao for now!

3 kommentarer:

kee&Johan sa...

hej på dig, hoppas allt är bra med dig och Zorro. Får passa på att önska dig en trevlig resa ha det gott, ses i vallhagen framöver kanske./kee&johan

Susanne och Pebbels sa...

Vi vill att hunden ska kunna vara stilla och vänta på kommando, och vi vill att hunden bara ska reagera på rätt signal, och inte på andra. I praktiken innebär det att vi måste lära hunden att inte lyssna på tävlingsledarens kommando, kommandon från föraren i ringen brevid och eventuella kroppsrörelser vi gör. Hunden måste också träna upp sin förmåga att koppla ihop rätt ord till rätt beteende.

Kramis

Läs mer på klickerklok.se

Susanne och Pebbels sa...

Vad kul att han kom ihåg det ni tränat på tidigare. Vilka moment gick ni igenom?