torsdag 16 juli 2009

Bad i Yddingen!

Jag och världens finaste man åkte häromveckan och lät Zorro bada i Yddingen. Solen sken inte men det var väldans varmt och klibbigt! Lovely tog lite bilder.

Zorro är ett riktigt blötdjur, man får tvinga upp honom ur vattnet när det är dax att åka hem!


Denna bilden är helskön.. undrar vad han dyker efter?


Moses alias Zorro i vassen!
Snart är det helg, tjoooohooo... och jag är ledig tjooohoooo!!!!

5 kommentarer:

Pamela sa...

såna härliga bilder, det e skoj m en hund som älskar vatten, oftast iaf :)
Så mysigt din mamma bor!! Så fint!!
Ha det bra! Kram

Nasim sa...

Skönt att kunna bada vovven, Max skiter ju vatten i ett dygn efter, så hon får inte bada så mycket. Sist vi var i Lomma så kaskadkräktes hon till och med medan hon badade eftersom hon far fram som en bardval och bara sväljer vatten, hehe..

Jenny sa...

Nasim!! Prova att bada med henne i sötvatten istället!! Kram

Anonym sa...

God morgon!!
Härlig bilder :)
Mina svärföräldrar kommer till idag, men vi kanske kan träna lite senare.
Kram J

Camilla sa...

Åh vad söt Zorro är när han badar! :) Vad härligt det är nu när det är sommar och man kan bada ute med hunden & gå långa härliga promenader på sommarkvällarna :) Ang simkortet så kostar friskvårdssim (när man simmar sin hund själv utan sjukgymnast) 2000 kr för 10 gånger. För att få köpa ett sådant simkort måste man ha simmat ett par gånger med en sjukgymnast så att både man själv och hunden vet hur allting fungerar ( komma i och ur poolen på ett säkert sätt, rengöring av filtret osv ) innan man får börja simma på egen hand. Sedan går det bra att boka in simpass med dem i receptionen på kvällar och helger :) Hur går det med den nya hunden? Jag hörde att du skulle skaffa en bordercollie från England, stämmer det? :) Kram!