lördag 20 juni 2009

Agility!!!

Kursen hos Emelie verkar lovande! Hon verkar duktig och seriös. Vi var 8-9 deltagare... kommer faktiskt inte riktigt ihåg exakt. Det var blandade raser... Bc, aussie, Malle, nån liten terrier sak, Ann-sofies tax Svea, mfl! Kul med lite blandade hundar!!! Nu första gången så visade Emelie hur hon tränar in slalom, hon använder Susan Garrets metod. Har testat den lite hemma nu men tycker nog nästan att den metoden som vi började med på klubben verkar funka bättre på Zorro... men vi får se, man får ge det lite tid. Slalom är klurigt att träna in. 

Sen körde vi framåtsändande över hinder och inkallning över hinder b l a. Zorro var ganska uppvarvad, det tog typ en timme innan han riktigt kunde koncentrera sig och slutade göra utfall i kopplet mot de andra hundarna... Det var lite jobbigt, men det är ju därför jag går på kurs, för att träna bort sånt vill säga! Men överlag är jag mycket nöjd med Zorro!

Det var ju inte helt lätt att hitta dit, en jäkla tur att Ann-Sofie äger en GPS... annars hade vi fortfarande irrat runt i Sjöbotrakten, hehe! Med tanke på att Svea löpte och satt och flörtade med Zorro hela vägen i bilen plus att hon inte är van att vara på olika ställen och träna tyckte jag hon skötte sig utmärkt!! Det är så kul att ha sällskap till kursen!! : )

Nedan lite bilder som Johanna tog när hon och jag var och tränade förra helgen! Kan inte låta bli att känna mig stolt och nöjd med Zorro när jag tittar på bilderna! Hoppas att han kan bli så här duktig även om det är andra hundar runtomkring!

Däcket, bara andra gången vi tränar det!

Slalom är knepigt!

Full fart mot tunneln!


Fortsatt skön midsommarhelg på er alla!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Gumman.
Roligt att kursen var bra. Det blev några bra bilder på zorro :) bättre sent en aldrig...
En aussie... :) kanske kan följa med och titta någon kurs dag...kan följa med som kamera kvinna..
Ha det gott så hörs vi

Pamela sa...

Skoj att få se lite bilder! :D Kul att det gick bra där o att det verkade vara som en bra kurs =) Kram!

L8 & Kevve sa...

Heej!

Fina bilder på dig & Zorro :)! Ni ser ut till att ha riktigt kul ut tillsammans!

Kul att du gillar Emelie och kursen. Hon är jätte duktig!
KRAM

Anna o Pelle sa...

Hejja Jenny o Zorro! Ut och utsätt er för situationer som är jobbiga, bravvo!!! Roligt att kursen verkar vara bra!