fredag 24 april 2009

Långpromenad i skogen!


Efter jobb i dag stack jag och Johanna med Zorro, Kia och Zackie till bokskogen. Vi tog 7 km rundan och höll väl ändå ett hyfsat tempo... Nästa gång skall vi avsluta med lite situps... men man behöver ju inte ta allt på en gång! Måste verkligen försöka komma i lite bättre form. Jag har noll kondis och mina byxor är har blivit extremt obekväma = tajta... och nej.. inte snyggt tajta utan så där så det bular ut ovanför byxlinningen och spänner på låren. AAaaaaaahhh vad hände efter 30.... Inte nått positivt när det gäller metabolismen i alla fall. (Tur man i alla fall verkar bli klokare!)

I skogen var det underbart, och Zorros kondis är det inget fel på. Han sprang kors och tvärs i flippykopplet så mina stackars armar fick stå ut med det ena rycket efter det andra i exakt 7 km... phu! Zackie var överlycklig... men hon har nog i ärlighetens namn inte riktigt kondis att gå så långt... men hon kämpade på bra! 

Kul var det också, man blir rätt flamsig när man varit uppe sen halv fem, jobbat hela dagen och sen har en galen hund med sig! Tack för en nice eftermiddag Johanna, kram på dig!

Imorgon skall vi sticka till Lottie och ha VP-kurs, kul! Förövrigt är det bara massa hus- och trädgårdsjobb som väntar... och kanske en middag med härliga vänner!

Sov gott!

Inga kommentarer: