tisdag 4 november 2008

Hejsan hoppsan! Nu är tentan skriven.. så nu finns det inget mer att göra mer än att hoppas!!! Fick i alla fall tillbaka mitt och Carinas transculturalseminariearbete och hör och häpna för vi fick ett B på den. Det trodde vi aldrig eftersom vi var så tjea på att skriva om det! Men... alltid nått att glädja sig åt!

Igår var det träning på hundkörskolan. Tyckte nog att det var lite väl mycket tid man fick stå och titta på de andra, men ledarna säger att det kommer att ändras till nästa gång, så vi får väl se... Träningen gav faktiskt inte så mycket igår... där är flera problemhundar med på kursen och de upptar liksom väldigt mycket av tränarnas tid. Jag tycker att alla hundar ska få lika mycket instruktioner! Om man har en problemhund får man väl boka en privattid!

Idag skall Zorro få träffa djurkommunikatören Gabriella Rastad (länk finns i länklistan!). Det skall bli sjuuuukt spännande att höra vad den lille busen har att berätta. Är mycket intresserad av hur han ser på ledarskapet här... alltså vem ser han som ledare för vår flock! Skulle inte förvåna mig om det var han själv... hehe! Jag kommer givetvis ge en full rapport om alla hans åsikter och andra viktiga budskap han kan tänkas ha till världen!

Nu är det dax att skriva färdigt leadership seminariet, skall liksom lämnas in idag, och det är inte ens halvfärdigt. Undra hur det skall gå!
KRAMAR på er alla!

Inga kommentarer: